15. srpanj, 2019.

Dostava

 

DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE
Dostava unutar Hrvatske obavlja se preko GLS (kurirska služba dostave paketa) a plaća ju kupac prema već navedenom cjeniku.
Za detaljnije informacije posjetite stranicu . Naručeno šaljemo nakon što vas telefonski kontaktiramo i potvrdimo narudžbu, a najviše u roku od tri dana.
Ako ste u nemogućnosti primiti pošiljku GLS (npr. neki od otoka, poštanski pretinac...), to nam posebno naznačite pa ćemo vam narudžbu eventualno poslati preko Hrvatske pošte , a cijenu poštarine naknadno ćemo odrediti. Imajte na umu da slanje preko Hrvatske pošte može biti od 15 - 40 kn skuplje od slanja preko GLS. Dostava je do vrata vašeg doma.

CIJENA DOSTAVE UNUTAR HRVATSKE

Dostava za narudžbe iznad 500 kuna ne odnosi se na kupovinu udžbenika!

1 knjiga20,00 kn
do 3 kg25,00 kn
3 - 5 kg35,00 kn
5 - 10 kg45,00 kn
10 - 15 kg50,00 kn
15 - 30 kg70,00 kn


BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe osim za udžbenike.
Ukoliko je vaša narudžba veća od 500 kuna, dobiti ćete besplatnu dostavu. Besplatna dostava se ne odnosi na dostavu udžbenika.

BESPLATNO PRIKUPLJANJE UDŽBENIKA
DO 200 KUNA
Ukoliko nam ponudite udžbenike i mi ih odobrimo da ih nam pošaljete, možete dobiti besplatno slanje do nas i to:
Ako je iznos ispod 200 kuna tad mi preuzimamo paket, ali prilikom plaćanja vaših udžbenika umanjujemo cijenu za 25 kn od cijene vaših udžbenika. Ova opcija može biti interesantna jer se možete dogovoriti s GLS dostavnom službom kad da prikupe paket a i cijena je korektna za tu uslugu. Oni će vas nazvati i dogovoriti termin prikupljanja.

PREKO 200 KN
Ako je iznos vaših ponuđenih udžbenika preko 200 kuna tad je prikupljane za vas besplatno. Vi na našoj stranici prođite proceduru ponude udžbenika gdje vidite u svakom trenutku koliko možete dobiti za svoje udžbenike. Pokušate u toj procijeni biti pažljivi i pratiti upute a to znači slati nama samo korektne udžbenike i one koje odgovaraju slici i tekstu.
Više o tome imate na našim drugim stranicama detaljno objašnjenu proceduru. Ako u proceduri pristanete na besplatnu dostavu do nas, dostava služba će vas nazvati i dogovoriti termin prikupljanja udžbenika.


Ukoliko se desi da vaša ponuda bude u rangu besplatnog prikupljanja udžbenika ali se ispostavi da iz bilo kojeg razloga vaša ponuda za uplatu padne ispod 200 kn ( npr.poslali ste nevažeći ,preispisani udžbenik, a ponuda je cca 210 kn) Vaša ponuda će se tad smatrati kao da ste poslali udžbenike do vrijednosti 200 kn.
Također zbog automatizma, nemojte nam slati slike,popise udžbenika koje imate nego prođite proceduru tako da možemo imati vaše podatke za komunikaciju kao i pratiti količine koje su nam potrebne.

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO
Knjige u inozemstvo šaljemo poštom kao tiskanice. Donji cjenik vrijedi za jednu knjigu. Za svaku sljedeću knjigu obračunavamo dodatnih 20,00 kn poštarine. Slanje kao tiskanica je najpovoljnija varijanta, međutim nema garancije odnosno pošta ne garantira siguran primitak jer nema nikakve potvrde. Ukoliko ide kao preporučeno treba primjenjivati cjenik hrvatske pošte koji zaračunava još najmanje 50 % od navedene cijene.
EUROPA (obična isporuka 2 - 4 tjedna) 80,00 kn
EUROPA (avionska isporuka 10 dana) 160,00 kn
OSTATAK SVIJETA (obična isporuka 4 - 12 tjedana) 100,00 kn
OSTATAK SVIJETA (avionska isporuka 15 dana) 200,00 kn