27. lipanj, 2019.

O web stranici

 

Nova web-stranica ima neke novine u usporedbi sa starom, pa ćemo ih nabrojiti.

100 % otkup
Radi se o popisu knjiga ili glazbe za kojima postoji potražnja, pa ih sigurno otkupljujemo. Navedene su i cijene koje nudimo za njih. Ako imate što s toga popisa i želite to prodati, javite nam se.

Abecedna traka
Neko veće područje razlomili smo po abecedi, što je olakšalo pristup sadržaju stranice.

Antikvarne knjige
Sve su knjige raspoređene po područjima prema svome sadržaju. Iznimka su antikvarne knjige, starije od 100 godina, dakle trenutačno su to knjige tiskane 1918. godine ili prije.

Blog
Novosti iz antikvarijata Ezop.

Knjige po 2, 5 i 9 kuna
Osim u svojim kategorijama prema sadržaju, ove se knjige nalaze i u zasebnoj kategoriji po svojoj cijeni, a možete ih pronaći pod >akcija, >knjige ili >glazba.

Fotografije
Sad ćete moći vidjeti je li slika proizvoda koji vas zanima na našoj stranici simbolična ili se radi o skeniranoj slici baš te knjige, CD-a ili ploče koje prodajemo. Također sada u opisu imamo mogućnost staviti više fotografija nekog proizvoda.

Kondicija
Ocjena kvalitete ploča i razglednica od 10 do 0 - opširnije na linku o kondicijama ploča.

Lista otkupa
Radi se o popisu knjiga ili glazbe koje tražimo, te o iznosu za koji bismo ih otkupili.

Lista želja
Ako vas zanima još nešto s naše stranice, a ne namjeravate to odmah kupiti, možete si napraviti listu želja, kako ne biste morali ponovno pretraživati web.

Novoupisano
Posljednji proizvodi upisani na nekoj stranici.

Novotiskane knjige
U antikvarijatu se ne nalaze samo stare knjige, ponekad, zapravo počesto u svojoj ponudi imamo i potpuno nove knjige - iznad njih stoji baner "novo". U posebnoj rubrici "novotiskano" tako su knjige izdane u posljednje dvije godine.

Oglasi
Također, ako vas zanima nešto što trenutačno nemamo u ponudi, preporučujemo da se sami oglasite na našoj web-stranici u rubrici "oglas", a mi ćemo vas obavijestiti kad nam se pojavi traženi naslov. Pogledajte i kako se formira lista otkupa iz onoga što smo imali u ponudi.

Otkup udžbenika
Ako nam želite prodati svoje udžbenike koje više ne trebate, napravite "ponudu" na našoj stranici, gdje imate i cijene po kojima otkupljujemo pojedine udžbenike.

Registracija
U slučaju registracije sustav će zapamtiti vaše podatke, moći ćete pristupiti nekim dijelovima weba, ili dati oglas za nešto što dugo tražite...

Rezervirajte
Mogućnost da u košaricu stavite i ono što trenutačno nemamo, kako biste traženi proizvod mogli dobiti nakon što ga otkupimo.

Sniženja
Cijene koje smo spuštali u posljednjih mjesec dana vidljive su u kategoriji ili na linku "sniženja".

Stanje kvalitete za knjige i udžbenike:
- "novo" znači neupotrebljavano,
- rabljeno nema oznake
- "loše" znači da je nešto u lošijem stanju od onoga koje bi se uobičajeno smatralo za neku godinu izdanja.

Superponuda
Svaki je dan jedan proizvod u superponudi u kategoriji knjige ili glazba, i ona traje do isteka zaliha.