POPIS UDŽBENIKA SLUŽI ISKLJUČIVO ZA JEDNOSTAVNIJE NARUČIVANJE I NE PRIKAZUJE NAŠE STANJE!
Da bi vam bilo jasnije kako prodati knjige, pogledajte video zapis:

Korak 1

U glavnom izborniku i odaberite školu, odnosno razred za koji naručujete udžbenike. Otvorit će se stranica s popisom udžbenika za traženu školu odnosno razred. Radi lakšeg snalaženja, udžbenici su poredani abecedno prema nazivu udžbenika. Broj linija ispisa možete kontrolirati odabirom u padajućem izborniku u gornjem desnom kutu. Ako je odabran broj linija manji od ukupnog broja linija, na dnu prikaza mogu se listati stranice (Stranica: 1 2 3 ...). Kada ste pronašli željeni udžbenik, kliknite simbol košarice s desne strane retka odabranog udžbenika i taj udžbenik ćete pripremiti za naručivanje spremanjem u košaricu. To ćete vidjeti, jer će se automatski otvoriti nova stranica - 'Korak2'.

Korak 2

Naručeni udžbenik će se pojaviti u košarici sa svim podacima: naziv, autor, škola, razred, cijena, te ukupna cijena za sve naručene udžbenike. Da bi naručili slijedeći udžbenik, kliknite dugme 'Nastavi kupovati'. Vratit ćete se na isto mjesto odakle ste odabrali prethodni udžbenik. Nemojte koristiti dugmad naprijed/natrag (next/back) vašeg preglednika. Za navigaciju koristite sam ponuđene linkove i dugmad. Kada ste završili s odabirom udžbenika, kliknite dugme 'Slijedeći korak'. Bit ćete preusmjereni na stranicu za upis podataka za dostavu.

Korak 3

Odabrani udžbenici su pripremljeni za naručivanje i još trebate upisati vaše podatke za dostavu naručenih udžbenika. Nemojte koristiti dugmad naprijed/natrag (next/back) vašeg preglednika, jer ako upišete vaše podatke i kliknete u Internet pregledniku dugme natrag (back), svi upisani podaci će biti izbrisani. Upišite tražene podatke i obavezno provjerite da li ste e-mail i broj mobitela upisali ispravno. To je vrlo bitno kako bi vas mogli kontaktirati vezano za vašu narudžbu. Naša je preporuka da u polje 'Napomena' upišete vama najpogodnije vrijeme za kontakt mobitelom. Obratite pozornost na način dostave. Samo udžbenike za osnovnu školu možete osobno podići u antikvarijatu ako ste u mogućnosti osobno preuzeti paket. U svim ostalim slučajevima paket šaljemo pouzećem, kurirskom službom od vrata do vrata (GLS). Još jedanput provjerite, da li su podaci točno upisani, pa kliknite dugme 'Pošalji narudžbu'. U tom trenutku vaša narudžba udžbenika će biti posla na vašu e-mail adresu kako bi imali primjerak narudžbe i bit će proslijeđena našim radnicima koji vode brigu o slanju paketa prema narudžbi. Kad primite e-mail s narudžbom, provjerite još jedanput da li je sve u redu. Ako primijetite grešku, nazovite nas na telefon ili pošaljite e-mail s objašnjenjem.

Korak 4

Ova stranica je samo informativna i obavještava vas o ukupnoj cijeni narudžbe, podacima za dostavu i da je narudžba poslana. Ako dobijete obavijest da je došlo do greške prilikom slanja, molimo vas da narudžbu pokušate ponovo poslati nakon desetak minuta iz razloga što je veoma velik broj upita na stranice Ezop antikvarijata, pa server ako je preopterećen odbije zahtjeve.


Radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 8-20, subota: 8-20 sati
Otkup udžbenika za srednje škole i gimnazije. Radne bilježnice su neispisane ili vrlo malo ispisane, a otkupne cijene vidite na stranici otkup udžbenika.